Thomas More zet in de Kempen het academiejaar feestelijk in met een groot openingsfestival. Op donderdag 3 oktober zakken studenten van de campussen Geel, Lier, Turnhout en Vorselaar af naar het festivalterrein op de Geelse campus om de zesde editie van het Studentenevent te vieren. STIP, de dienst studentenvoorzieningen organiseert samen met de studentenverenigingen en de studentenraad een evenement vol muziek en animatie.

Op donderdagnamiddag 3 oktober staat de Geelse campus van Thomas More volledig in het teken van de student. Vanaf 12.00 uur worden de lessen geschorst en wordt het nieuwe academiejaar afgetrapt met muziekoptredens, randanimatie, een hapje en een drankje. Vorige jaren vonden zo’n 2.000 studenten hun weg naar de festivaltent. ’s Avonds kunnen de studenten naar Studentlife, de openingsfuif van de studentenverenigingen.

Een gevarieerde line-up

De campussen van Thomas More herbergen heel wat studenten met uiteenlopende muziekstijlen. Daarom mochten studenten naar eigen smaak een verlanglijstje samenstellen en werd er gestemd op de favoriete groepen. De organisatie kon heel wat grote namen strikken: Double-U (een van onze eigen studenten) invites beatboxer BBG, Diablo Blvd (de groep van Alex Agnew), DJ Ruben, SquarElectric en Ran-D. Host van het event is MC Pyro.

Pendelvervoer Lier, Turnhout en Vorselaar

Het Studentenevent verwelkomt niet enkel de Geelse studenten. Pendeldiensten brengen studenten van de campussen uit Lier, Turnhout en Vorselaar veilig naar het evenement en weer terug.

Praktisch

Het event is voorbehouden voor studenten van Thomas More. U bent als journalist van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Het Studentenevent gaat door in een tent op een grasterrein op de Geelse campus. Neem niet de hoofdingang, maar de ingang in de bocht van de Kleinhoefstraat. Het event start om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur.